Reclamatie Staff

Skip to content

Post by iaurt »

Model Reclamație : Staff

Nick :Iaurt
Nick-ul celui reclamat :Coacaze
Detalii :VERIFICARE
Dovadă(poză/video obligatorie) :Dovada player dormeo
Motivul banului :Ma bagat la verificare ma verificat cu programele lui in unele programe am iesit curat fara nici un cod sau aim wall etc.. Si cand am auzit de la un prieten Dormeo ca si lui ia facut verificare si o iesit curat apoi ia bagat codul in pc alternative ceva de genu. Cand am auzit am vazut ca o intrat in dosarul lui de verificare am crezut ca vrea sa imi bage si mie coduri in pc nu e corect ce face cine poate sa aibe incredere in coacaze iti face verificare si daca esti curat iti baga cod in pc sa nu mai poti juca prin alta parte. Accept verificare din nou si de la el si de la edwuard eu am dat drop la verificare ca m-am speriat cum ai procedat si la dormeo. Dormeo e playeru care la verificat coacaze si ia bagat codul in pc. Daca vrei bine inteles accept verificare doar de la tine edward si de la coacaze dar nu sa intre in pc la mine 3 4 oamenii.

Post by fEss »

Cand a vrut sa iti deschida un program ai refuzat pe motiv ca iti baga cod in pc ...

Si nu a intrat nimeni la tine in pc decat coacaze .

CONTRA

Post by Edward »

pro unban , eu nu tiam gasit nimic acum cateva luni cand ai inceput sa joci aici , parerea mea cred ca se poate remedia situatia si sa mai primesti o sansa

Post by Antrenorul »

Contra. Ramai cu ban.

Post by iaurt »

Frate eu accept verficare de la eduard ca am incredere in el ca nu imi baga coduri cum face coacaze. Coacaze e nesimti daca face asta lui dormeo ii face verificare era curat ii baga alternativ si ii iesa wg rosu. eu nu accept asa ceva sa imi bage un wacher cod in pc ca vrea el. Uite si dovada de la dormeo https://fungun.net/ecd/report/62091/. Frate eu am dat drop la verificare ca m-am speriat pe bune nu e corect tu ca wacher sa imi bagi mie cod in pc. Scuze ca am dat drop astept verificare de la eduard ca e om de incredere respect pe calculator 3 verificari mi-a facut si daca aveam cod sau ceva crezi ca imi tine aparea poate sa raspunda si el la cerere ca nu iti ascunde nimic.

Post by habibi »

Respins T/C

Post by s1s1- »

Banul ramane.
t/c
Locked

Return to “Unban applications & complaints”