[b] ANUNT IMPORTANT PENTRU TOTI ADMINII [/b]
Astazi, avand in vedere ca am vrut sa tinem o sedinta, iar majoritatea dintre voi ati fost [b]neseriosi[/b], fiind prezenti doar [b]10[/b] dintre cei [b]50[/b] de admini, desi sedinta a fost anuntata cu [b]aproximativ 1 saptamana[/b] inainte, pentru a discuta despre:
[list][*]MIX-uri
[*]Admini
[*]Server
[*]Warnight
[/list] [b]In urma acestei situatii[/b], am decis sa [b]scoatem toate adminele[/b] celor care [b]nu s-au prezentat[/b].
Pentru a primi din nou adminul, trebuie sa completati urmatorul [b]model[/b] si sa lasati un reply la aceasta postare.
[b] MODEL CERERE REDOBANDIRE ADMIN [/b]
Nick:
IP / SteamID:
Grad avut:
Motivul absentei:
Disponibilitate pe server (ore/zi):
Alte precizari:
[b]MULTUMIM CELOR CARE AU FOST PREZENTI LA SEDINTA![/b]
Astazi, avand in vedere ca am vrut sa tinem o sedinta, iar majoritatea dintre voi ati fost [b]neseriosi[/b], fiind prezenti doar [b]10[/b] dintre cei [b]50[/b] de admini, desi sedinta a fost anuntata cu [b]aproximativ 1 saptamana[/b] inainte, pentru a discuta despre:
[list][*]MIX-uri
[*]Admini
[*]Server
[*]Warnight
[/list] [b]In urma acestei situatii[/b], am decis sa [b]scoatem toate adminele[/b] celor care [b]nu s-au prezentat[/b].
Pentru a primi din nou adminul, trebuie sa completati urmatorul [b]model[/b] si sa lasati un reply la aceasta postare.
[b] MODEL CERERE REDOBANDIRE ADMIN [/b]
Nick:
IP / SteamID:
Grad avut:
Motivul absentei:
Disponibilitate pe server (ore/zi):
Alte precizari:
[b]MULTUMIM CELOR CARE AU FOST PREZENTI LA SEDINTA![/b]
[b]Nickname (în joc): razvi[/b]
[b]Vârstă: 28[/b]
[b]Oraș / Țară: Tg Jiu[/b]
(opțional)
[b]Experiență în CS 1.6: 13 ani cs 1 .6 (mics ) ,5 ani cs 2 , 20 ani mario[/b]
(de câți ani joci, ce stil preferi – mix, clasic, war etc.)
[b]Ai mai avut grad? Dacă da, unde și cât timp?: Da. nu stiu perioada exacta, pe mai multe com, nu spun ca fac reclama[/b]
[b]De ce vrei să fii admin?: ca vreau sa fac mix-uri cand nu sunt admin on si eu sunt[/b]
(scrie sincer: vrei să ajuți, să menții fairplay-ul, să contribui la comunitate etc.)
[b]Cât timp poți fi activ pe server?: nu stiu joc cand pot, cand ajung de la munca, 3/4 h pe zi (14 h sapt)[/b]
(zilnic sau săptămânal – ex: 2-3 ore seara / 10 ore pe săptămână)
[b]Ai citit și înțeles regulamentul adminilor?: Da[/b]
[b]Steam (dacă ai): STEAM_0:1:431369132 [/b]
(ID / link / nume)
[b]Contact (opțional):[/b]
(Discord / Email pentru staff)
[b]Alte detalii despre tine (opțional): caracter finutz, nu injur decat daca sunt provocat si daca ma prinzi in pasa proasta[/b]
[b]Vârstă: 28[/b]
[b]Oraș / Țară: Tg Jiu[/b]
(opțional)
[b]Experiență în CS 1.6: 13 ani cs 1 .6 (mics ) ,5 ani cs 2 , 20 ani mario[/b]
(de câți ani joci, ce stil preferi – mix, clasic, war etc.)
[b]Ai mai avut grad? Dacă da, unde și cât timp?: Da. nu stiu perioada exacta, pe mai multe com, nu spun ca fac reclama[/b]
[b]De ce vrei să fii admin?: ca vreau sa fac mix-uri cand nu sunt admin on si eu sunt[/b]
(scrie sincer: vrei să ajuți, să menții fairplay-ul, să contribui la comunitate etc.)
[b]Cât timp poți fi activ pe server?: nu stiu joc cand pot, cand ajung de la munca, 3/4 h pe zi (14 h sapt)[/b]
(zilnic sau săptămânal – ex: 2-3 ore seara / 10 ore pe săptămână)
[b]Ai citit și înțeles regulamentul adminilor?: Da[/b]
[b]Steam (dacă ai): STEAM_0:1:431369132 [/b]
(ID / link / nume)
[b]Contact (opțional):[/b]
(Discord / Email pentru staff)
[b]Alte detalii despre tine (opțional): caracter finutz, nu injur decat daca sunt provocat si daca ma prinzi in pasa proasta[/b]