Nick : don toliver
Nick-ul celui Reclamat : coacaze, alessio, nici nu stiu ce nume are
UniqueID : 4wUhif6htd0ScytJqXS4iHcXRXU=
Motivul banului: <00:24:07> Trying to resolve hostname ts.cs1.ro
<00:24:09> Trying to connect to server on ts.cs1.ro
<00:24:09> You are banned permanently. Reason: "iti e somnic, cu drag coco"
Dovadă(video/poză) : https://imgur.com/a/bdyrBxo
Detalii : nici nu stiu, m am jucat 3 mixuri linistit pana sa vina baiatul asta sa opreasca mixu si ma baneze pe mine si pe inca 4-5 jucatori fara nicio explicatie
Buna seara stimate domn,
In primul rand, iti multumesc ca ai deschis reclamatia.
Totusi, hai sa lamurim situatia corect:
Ai jucat 2–3 mixuri la rand alaturi de prietenii tai in aceeasi echipa si a fost destul de clar pentru toata lumea ca foloseai "programe nepermise". Miscarea, timing-ul si reactiile tale au fost absolut imposibil de reprodus legit, iar comportamentul din joc a confirmat asta. Pe langa asta ai o reputatie foarte "buna" pe aceasta tema.
Banul a fost acordat in urma verificarilor interne, daca erai clean, nu ajungeai aici.
In plus, nu ai fost singurul, toata gasca a avut de comentat cate ceva pe un ton arogant, ceea ce spune destul.
Daca ai fi jucat curat si lasai gurita mai moale alaturi de ei, acum nu mai stateam sa ne contrazicem.
In primul rand, iti multumesc ca ai deschis reclamatia.
Totusi, hai sa lamurim situatia corect:
Ai jucat 2–3 mixuri la rand alaturi de prietenii tai in aceeasi echipa si a fost destul de clar pentru toata lumea ca foloseai "programe nepermise". Miscarea, timing-ul si reactiile tale au fost absolut imposibil de reprodus legit, iar comportamentul din joc a confirmat asta. Pe langa asta ai o reputatie foarte "buna" pe aceasta tema.
Banul a fost acordat in urma verificarilor interne, daca erai clean, nu ajungeai aici.
In plus, nu ai fost singurul, toata gasca a avut de comentat cate ceva pe un ton arogant, ceea ce spune destul.
Daca ai fi jucat curat si lasai gurita mai moale alaturi de ei, acum nu mai stateam sa ne contrazicem.
ce verificari? mie nu mi s a cerut nici wg nici verificare, ma confunzi cu altcineva))))), eu aveam numele don toliver pe ts si pe sv aveam dulce amar gen cola cu visine si a venit cineva sa mi zica sa mi l schimb si mi l am schimbat