Reclamație Admin - Mix CS 1.6 - Ely

Skip to content

Post by bas1c »

Numele tău (în joc): bas1c

Numele adminului reclamat: Ely 

Serverul unde a avut loc incidentul: mix1.cs1.ro

Data și ora aproximativă: 07.06.2025, 15:00

Motivul reclamației: ban pe teamspeak

Dovezi: [url=https://imgur.com/a/m2YBKP0]https://imgur.com/a/m2YBKP0[/url]

Explicație detaliată: Eram la mix pe serverul mix1.cs1.ro și ne-a rugat domnul admin Ely să ne punem numele pe ts ca pe server, iar noi am făcut acest lucru, chiar dacă el a vorbit destul de urât, cu niște cuvinte de genul "ACUM!" ca și cum noi suntem în perioada războaielor când zicea regele "ATACAȚI ACUM, VĂ ORDON". În fine, după ce ne am schimbat numele pe ts ca cel de pe joc, un coechipier de al meu i a răspuns cu "ok, ceau", după care el l a banat pe acesta cu motivul "limbaj". Nu mi se pare normal acest comportament, iar din această cauză, precizez, înainte de începerea mix-ului, adică de comanda /start, când încă era wam, am ieșit toți de pe server și am refuzat să ne jucăm pe un server unde un admin este o persoană care vrea să facă legea în mod subiectiv. Deci eu zic că am primit ban degeaba pe teamspeak, deoarce și dacă era să dau drop pe server, meritam ban acolo, nu aici pe teamspeak. Deci a abuzat de aceste comenzi. Vă mulțumesc!

Ai mai avut conflicte cu acest admin în trecut?: Nu am avut alte conflicte cu acest admin.

Post by ELysake. »

Salut,sa traiesti hai sa iti explic eu exact situatia, atata timp cat vin la voi pe canal si spun sa schimbati numele de pe server cu cel de pe ts sau invers si nu se face,prefer sa devin impulsiv pentru ca eu nu las putoii ca voi sa ma i-a la arogante si suferinte,banul ramane si spune mersii ca nu am dat permanent !

Ati dat drop,ati plecat cu ban scurt. Regula este regula ! sanatate si o zii buna !

Post by s1s1- »

t/c
Locked

Return to “Admin Complaints”